# laksanakan kewajipan klik..=) #

Thursday, December 25, 2008

KumPuLaN FAEEZ...huhuhu

asyik mnyanyi...huhu


ats stage..huhu..HIKMAH KEMBARA

FAEEZ

zainul wif fitri

fitri

faris

mahir

zainul@zanjabil

16 comments:

dila_tautanhati said...

Mabruk!!! Sebab dpt tmpt ke3..Tak apa..Teruskn usaha & cuba lagi..!!!

nurul_marina said...

wah kena blanja ana nie sbb menang =)

zanjabil said...

syukran alaik....
insyaAllah...doakan FAEEZ ye...

zanjabil said...

mn de menang ina oi....
dapat no3 je...
yg duit1 ribu sampai3ribu tu juz utk pertandingan peringkat negeri isnin ni je...=)

dila_tautanhati said...

Afwan..
Insya-Allah :)

nurul_marina said...

biarla nk gak zan blnja haha

dila_tautanhati said...

Takkan Ina sorg je kot..Blnjalah adk sekali..Huhuhu

nurul_marina said...

xley2 ana j blh hahaha

zanjabil said...

gaduh plak makcik ngan budak kecik ni...ish ish ish...
dua2 ana x blanja...x mnang pun...
hahahaha

nurulmarina@gmail.com said...

kedekut..

Anonymous said...

salam.anda menyanyi lagu hikmah kembara ke masa ni?minus one ke?mana dapat?kami ada try buat minus one, tapi tak boleh.suaranya tak hilang..

Anonymous said...

kalau ada minus one, nak mintak share

zanjabil said...

salam...ana pakai cd MTV karaoke je masa ni...kami pun x jmpa minus one...lagi pun kamikne pakai minus two masa pertandingan...kami pasang MTV karaoke pastu kami hilangkan suara dia...=)
blh tau sape yang bertanya ni???

artslife said...

Assalamualaikum..teruskan perjuangan abg utk nasyid k..klu tak nnti kene BULI!!!...hehehe

Anonymous said...

salam..ape name cd MTV Karaoke tu?bleh upload die pnye fail MTV karaoke x?

zanjabil said...

maaf..ana pun x ingat...kawan ana yg pegg cd tu...ana ade save kat ptop...kalau nak,ana leh cuba upload kat blog ni pastu enta amik lah...blh??