# laksanakan kewajipan klik..=) #

Saturday, December 27, 2008

KeMbArA FAEEZ BerMuLa...

2mggu lpas,saudara Faris telah menjemputku utk join group nasyid dia utk pertandingan peringkat KUIS pada 25/12 baru2 ni...asalnya nama group kami FARAHIDEEN...

bermula dengan 2lagu iaitu Himah Kembara n Layar Keinsafan..tapi akhirnya kami memilih Hikmah Kembara kerana ingin mengikut kehendak urusetia pertandingan yg hanya mahukan 1 lagu dari setiap group..masa latihan,ade je yang x datang..itu dugaan pertama kami..

1mggu nak pertandingn,masalah besar kami dapat..xde minus two lagu hikmah kembara..kami pun x tau mn nak cari masa tu..tiap2 hari kami n manager kami usaha cari minus two..ramai kawan yg kami mtk tlg..tapi sume x dapat buat..last2 aku g kat Warta,Bangi ngn Fitri utk cari CD minus two..sambil tu aku pun cari gak kemea putih...sbb aku xde kemeja puih masa tu..korg tau,baju putih yg aku pakai tu,baju sekolah..haha..jenama canggih lagi..huhu..kat warta,kami jumpa CD tu,kami rasa lega sangat..

tapi masa tu dah hari pertandingan..kami juz sempat berlatih dengan minus two lpas maghrib..pertandingan stat kul8.30 masa tu..disebabkan kurg latihan ngn minus two,masa pertandingan,aku buat slack lambat mask masa part aku solo...sedih gler aku..tapi alhamdulillah mber aku x salahkan aku..dan Alhamdulillah gak kami dapat tempat yg ke 3..juri masa tu Bro Fazli dari Far East..huhu

kami harap dapat kekalkan group kami ni n manager kami akan bantu naikkan nama group kami..kepada sume sahabat ku,doakan lah kejayaan kami di masa akan datang..

gambar2 kami ade kat bawah tu..huhu


2 comments:

zikrialias said...

salam.....wa...awk ni ade group nasyid eh....teruskan usaha... :)

zanjabil said...

salam...a'aa...thnx...em,ni sape ye???x cam la..