# laksanakan kewajipan klik..=) #

Sunday, September 26, 2010

DiGi iPhone 4 Real

wah wah wah....mari kita sambung cerita mengenai iPhone 4 yang orang tgh gila-gilakan sangat sekarang ni,...huhu...smlm aku cite ape yg aku suka pada apps dia kan???hari ni meh aku nak cite ape yang aku suka ngan plan Digi iPhone plak...=)

kalau kiorang rujuk pada link ni http://www.digi.com.my/iphone/getone_want_iphone.html korg blh jumpa macam2 kelebihan yg korang blh dapat ngn plan Digi iPhone ni...huhu..1st skali mstilah korg akan nampak harga dia dah turun...kan???heehe (silap2 aku plak pakai Digi pasni...huahuahu)

call punya cas dh sememangnye digi cas murah2 je...tu yg i like tu...hikhik..yg penting skali xde extra charge dari digi...yg len2 tu kadang2 cas terlebih2...ntah dtg dari mn...hahaha

yang paling aku suka adalah free cal,SMS n MMS dgn 6 org family yg pakai digi...(sedap bergayut tu...hahaha)

lain2 maklumat pasal Digi iPhone plan ni, korg blh rujuk link ni.. www.digi.com.my/iphone/getone_want_iphone_upgrade.html

5 comments:

Ristanto Ariez said...

Yupz........btul skali.
Pakai DiGi mmg murah gile....apalagi kalau Friend N Family lagi murah....
Heehehee........

zanjabil said...

thats rite...tp skrg ni x pakai digi lagi...mybe akan dtg...hehehe

Ristanto Ariez said...

Hehehehe........
X mngapa,p'kongsian yg mnarik........

zanjabil said...

thnx...hehe..=)

Ristanto Ariez said...

sm2.......(^_________^)