# laksanakan kewajipan klik..=) #

Sunday, February 15, 2009

SaLaM PerJuaNgaN....

salam ukhuwwah buat semua...lama nya x update blog ni...masa xde...bz sangat ngan assignment n presentation klas...tapi alhamdulillah sume dah selesai ngan baik...=)

erm..pejam celik pejam celik,masa terlalu cepat berlalu...aku dah pun masuk ke penghujung semester yang pertama kat KUIS ni...23hb ni aku stat final exam...takut n risau pun ade...hehe

pape pun...aku nak mtk maaf la pada semua sahabat2 yang pnh knal diriku ini...andaikata pernah terkasar bahasa...tersilap cakap...terambil pape dari korang...ape2 la yang ter ter tu yang membuatkan sahabat2 marah kat aku,aku moho maaf...

kalau ade aku berhutang ngan sape2,mtk la ye...aku ni adang2 terlupa...
skali lagi aku meyusun sepuluh jari memohon ampun kepada semua...doakan aku untuk final exam aku...ukhuwwah fillah abadan abada...=)


2 comments:

mm2627 said...

Amin...InsyaAllah smga dpt kptsn yg cemerlang.........AMIN

zanjabil said...

thnx...=)