# laksanakan kewajipan klik..=) #

Saturday, September 5, 2009

MaRilaH KitA BerBisnes

setakat sampai hari ni dah mcm2 jnis bisnes aku try join...kebanyakannya bisnes internet la...huhu

sbb pe aku join???sbb nak try tambah ckit duit yg aku ade...lg pun aku mmg minat berbisnes...cuma peluang je yg kurg...sbb aku masih blajar n kekurangan wang...

so,yang aku mmpu juz try bisnes internet yg modal kecil sahaja la....huhu

kali ni aku try 2bisnes kecil n 2 bisnes yg modal besar...yg modal kecil,aku join Danaraya.com ngn Kryptonworks.net..mgkin ade yg pnh dgr or x pnh dgr...pape pun.aku jz nk try...korg leh tgk2 kat link yg aku bg ni...try la...modal kecil je..join pun ape salah nye...huhu


yg modal besar cket,aku join bisnes ceramic under syrikat Ceramic Business Focus Berhad (868730-H)
yg ni blh tahan la modal yg aku uarkan..tapi sbb pe aku brani join???sbb aku nampak kelebihan dia n aku nampak banyak keuntungn blh dapat...bukti pun ade dpan mata(member dah dpt RM4k 1bln..) dan ia bukn bisnes yg menindas org bawah...bisnes ni perlukan usaha n modal...=)
link dia xde...tp kalau ade yg berminat,leh cntct aku melalui blog ni dulu...=)

lg 1 bisnes yg aku join,kryptonworks.net...guna sistem sama ngn ceramic,cuma modal kecil dari ceramic...so,dah nama pun sama sistem,mesti kelebihan pun lbh kurg kan???ade yg berminat,klik link bawh ni...

2 comments:

Nurhanisah_Artslife said...

salam..wah dh mula berniaga ni..blh la bg duit raye kt sy lebih..huhuhu

arm said...

salam...Dlm bisnez kena byk bersabar...